Zoe Saldaña on jälleen sodassa, tällä kertaa Taylor Sheridanin "Special Ops: Lioness" -elokuvassa. (2023)

Näyttelijät tietävät, että yleisön on vaikea erottaa heidät hahmoistaan. Mutta harvoin se johtuu siitä, että niillä on melkein sama nimi.

Sisään "Erikoistoiminnot: Lioness”, ensi-ilta sunnuntaina Paramount+:ssa,Zoe Saldananäyttelee Joeta. Hän on naispuolisen CIA-salajärjestön johtaja, jonka tehtävänä on kääntää tai ystävystyä vaimojen, äitien, tyttöystävän tai muiden naisten kanssa, joilla on läheiset siteet miespuolisiin terroristijohtajiin. Joesta tulee ujo, kun tehtävä Syyriassa menee huonosti, mutta hänellä on pomonsa Kaitlynin (Nicole Kidman) tuki. Joten peloissaan Joe värvää Cruz Manuelosin (Laysla De Oliveira), äskettäin värvätyn merijalkaväen, joka pakenee omasta traumastaan, korkea-arvoisen terroristin tyttären uskottavaksi.

Saldaña ei ole varma, mistä sarjan luoja Taylor Sheridan keksi hahmonsa nimen ("Onko tämä sattuma? Vai ehkä hänen nimensä on vain Joe ja lyhenne sanoista Josephine?" hän pohtii Zoom-puhelun aikana kesäkuussa). Mutta hän tietää, että osa on kirjoitettu häntä ajatellen.

Mainos

Näyttelijä, tunnetuin Na'vi-soturi Neytirin roolista elokuvassa "hahmo”-elokuvat ja muukalainen Gamora Marvel Cinematic Universe -elokuvissa, kuten ”Galaksin Vartijat”, ei myöskään ollut kiinnostunut kahlaamaan keskusteluun "red state" vs "blue state" TV, kuten Sheridan sytytti viime vuonna.Atlantin haastattelussa-lehteä mainostaen Paramount Network -hitiään ”Yellowstone” ja sen esiosia, jotka striimaavat Paramount+:ssa.

"Olen sellainen newyorkilainen. Minun on vielä pelattava koko punainen, sininen ja violetti… Näen vain ihmiskunnan; Näen vain Amerikan”, Saldaña sanoo.

Zoe Saldaña on jälleen sodassa, tällä kertaa Taylor Sheridanin "Special Ops: Lioness" -elokuvassa. (1)

Zoe Saldaña hahmostaan ​​Joesta: "Tämä nainen ui vastavirtaan kahdeksan jakson ajan."

(Lynsey Addario / Paramount+)

Mutta hän sanoo olevansa kiinnostunut "ajatuksesta siitä, millaista on olla henkilö, joka palvelee ja työskentelee salaisessa sotilasohjelmassa, kuten Lioness-ohjelmassa".

"Halusin ymmärtää, mikä saa heidät tekemään tämän ja mikä saa heidät olemaan niin epäitsekkäitä", hän sanoo. "Onko se rakkaudesta isänmaata kohtaan? Onko se velvollisuus? Onko se kuin lääkäri ja sinä vain heräät ja tiedät, että tämä on polku, jota aiot seurata?"

Selvyyden vuoksi tiivistetyssä haastattelussa Saldaña kertoi, kuinka hän tutki roolia, kuinka se sopii muihin Saldaña Cinematic Universe -projekteihin ja kuinka koulutettu balerina ei koskaan luopunut tanssimielisyydestään.

Kuten "Lioness", sekä "Avatar"-elokuvat että Marvel-elokuvat ovat myös sodasta ja "hyvän" ja "pahan" kirjoista. Kiinnostaako tämä sinua?

Mainos

En edes nähnyt korrelaatiota. Mutta, voi luoja, kiitos, että osoitit asian.

Ensimmäiset 15 sivua pilotista ["Lioness"], olemme Syyriassa ja kaikki mitä tapahtuu, ja kaikki se avautuu. Ja se on sitten alku? Olet tavallaan, voi luoja, kuin mihin hän on menossa täältä?

Tämä nainen ui vastavirtaan kahdeksan jakson ajan. Näet hänen emotionaalisesti vain painivan henkilökohtaisen elämänsä kanssa, koska hänen elämänsä kotona saattaa hajota ja tämä tehtävä saattaa raueta ja pelkäät, että hän hajoaa.

Se oli minusta todella mielenkiintoista. Koska myös nainen pitää kaiken tämän yhdessä. Ja tuet häntä, koska hän on nainen. Mutta tässä on asia: Taylor ei koskaan missään yksittäisessä jaksossa saanut kenenkään naisen oikeuttamaan itseään, pyytämään anteeksi [tai] joutumaan taistelemaan miestä vastaan ​​tullakseen kuulluksi tai nähdyksi. Tämä ei ole f-tapaus tässä. Eikä hän kirjoittanut sovinistisia mieshahmoja näiden naisten ympärille. Kaikki ovat paikalla varmistamassa, että tämä tehtävä toteutuu, koska palvelet maatasi. Se siitä. Ja se oli minusta ihmeellistä.

Elokuvat

Arvostelu: "Guardians 3:ssa" erittäin oudon supersankarihauskan ei tarvitse olla rakettitiedettä

Käsikirjoitus-ohjaaja James Gunn päättää trilogiansa - ja Marvel-työnsä - "Guardians of the Galaxy Vol. 3”, nautinnollisen eksentrinen kapris ja erityisen tuskallinen alkuperätarina.

Mitä voit sanoa Joen suhteesta Kidmanin hahmoon Kaitlyniin?

Joea ei ole ilman Kaitlynia. Kaitlynin [hahmo] on luultavasti monien palveluksessa olevien naisten [yhdistyminen], joiden on päivästä toiseen tekemisissä kaiken politiikan kanssa saadakseen ohjelman, kuten Lioness-ohjelman, rahoitusta.

Ilmeisesti tämä perustuu olemassa oleviin ohjelmiin. Tämä ei ole todellinen ohjelma. Minusta oli todella tärkeää päästä kurkistamaan vakoilun maailmaan, mutta kerrottu naisen linssin läpi.

Zoe Saldaña on jälleen sodassa, tällä kertaa Taylor Sheridanin "Special Ops: Lioness" -elokuvassa. (3)

Nicole Kidman, oikealla, näyttelee Joen pomoa elokuvassa Special Ops: Lioness.

(Luke Varley / Paramount+)

oletpuhui ennencasting rajoituksista henkilöön, jolla on ihonväri, ja "Avatar" tai "Guardians" sallimasta vapaudesta, koska hahmosi noissa elokuvissa eivät olleet minkäänlaisia ​​ihmisihon sävyjä. Lioness-sarjan ensimmäisessä jaksossa näemme Joen salaisessa Kuwaitissa tavalla, joka olisi epäilyttävää, jos hän olisi valkoinen. Onko hänen etnisyys tällä tavalla enemmän omaisuus kuin velka?

Siitä ei ole koskaan keskusteltu. Minusta se on subjektiivista. Mutta mielestäni se on hienoa. Olen melko varma, että ehkä se auttaa häntä. Ehkä tosielämässä hän olisi ollut myös Kaitlyn. Hän olisi luonut nämä ohjelmat ja rahoittanut niitä ja palkannut jonkun muun.

Ehkä jos konflikti olisi Venäjällä, hän värvää erinäköisiä lionesseja. Ja ehkä hän tekee kausilla 2 ja 3. Kaikki riippuu siitä, missä hänelle on annettu tavoite ja mitä hänen on rakennettava sen ympärille voidakseen suorittaa tuon tehtävän.

Elokuvat

Arvostelu: Harjoitus Na'vin katselussa Avatar: The Way of Water parantaa elokuvissasi menevää bluesia

Kolmetoista vuotta ensimmäisen Avatarin jälkeen James Cameron palaa vihdoin kaukaiselle Pandoran kuulle tässä kuljettavassa, säteilevän henkilökohtaisessa jatko-osassa.

Samoin ihmiset pitävät sinua muoti- ja kauneuskuvakkeena. Oliko hauskaa tai vapauttavaa näytellä jotakuta, joka pystyi laskemaan glamin?

En halunnut hänen näyttävän tyypilliseltä valtion työntekijältä. Tämä on nainen, joka työskentelee ohjelmassa, jossa hän ei ole täällä eikä siellä. Näet hänet tänään ja hän on poissa huomenna. Halusin hänen tyyliinsä olevan hyvin nomadista, tummaa estetiikkaa. Ja ei meikkiä. Tämä on nainen, joka en usko edes katsovan peiliin, kun hän valmistautuu. Hänellä ei vain ole aikaa.

Sinun on oltava mahdollisimman näkymätön. Joten kaikenlaisen meikin käyttäminen, joka voi kiinnittää huomion sinuun – mikä tahansa värin kipinä, joka kiinnittää huomiosi sinuun – on haitallista tekemäsi ja tekemisesi suhteen.

Haastattelitko ketään todellista CIA-agenttia tähän rooliin?

Haastattelin joitain ihmisiä, [mukaan lukien] jonkun vakoojan lasta. Halusin tietää, millaista oli kasvaa jonkun kanssa, joka valehtelee ammattina. Ja Taylor ympäröi meidät entisillä sotilashenkilöillä, jotka olivat palvelleet ja olleet mukana tämän kaltaisissa ohjelmissa. [Ja] Katselin paljon elokuvia [ja] kuuntelin paljon podcasteja, dokumentteja ja äänikirjoja.

Pitikö sinun tehdä taisteluharjoituksia?

Se ei ollut välttämätöntä tällä kaudella. Mutta olen puhunut Taylorin kanssa ja hän sanoo, että se tulee muuttumaan. En ollut siitä järkyttynyt. Olen tehnyt stuntteja yli 15 vuotta. Arvostin aivojeni käyttöä lihakseni tälle hahmolle.

Mutta näet Joen toiminnassa kauden kolmessa viimeisessä jaksossa. Joten ei ole niin, etten likaannu ja menisi tekemään töitä. Mutta se ei ole sitä, mitä hän enää tekee.

Näemme myös, kuinka paljon tämä työ vaatii Joen avioliitosta ja perheestä. On ehdotus, että hän ja hänen miehensäNeil(esittäjänäDave Annable) ymmärtää, että he voivat nähdä muita ihmisiä hänen ollessaan lähetystyössä.

Tulet todella tukemaan tämän avioliiton toimivuutta, koska he ovat todella mahtavia ihmisiä. Ja he uskovat paljon siihen, mitä tekevät. Ja he ovat perhe ja heidän perheensä on heille todella tärkeä, aivan kuten heidän ammattinsakin.

Minusta oli erittäin mielenkiintoista, että Taylor kirjoitti tämän avioliiton tähän maailmaan ja sinä tulet katsomaan heitä jakso toisensa jälkeen, kun he taistelevat pitääkseen perheensä yhdessä. Ja se särkee sydämesi, koska se antaa sinulle käsityksen ihmisistä, jotka työskentelevät tällä alalla. Kehität vain suurta myötätuntoa heitä kohtaan.

Sinä ja miehesi, käsikirjoittaja-ohjaajaMarco Perego, kolme lasta. Oletko miettinyt rinnastuksia tämän ja pitkien tuntien välillä, joita joudut viettämään poissa perheestäsi ollaksesi elokuva-alalla?

Kerron sinulle sen, että olla näyttelijä ja kokopäiväinen vanhempi ja kokopäiväinen kaikki nuo tavutusarvot – vaimo, tytär ja yhteisön hoitaja – on kuin palvelisi armeijassa.

On vaikea; se on uhraus. Mutta se ei ole vain uhraus, jonka teen. Se on uhraus, jonka lapseni tekevät, kumppanini tekee ja koko perheeni tekee, koska olemme paljon tien päällä. Mutta se toimii. Se voi toimia. Sinun on vain tehtävä töitä sen eteen joka päivä. Koska sinun täytyy vain tietää, mikä on sinulle tärkeää.

Minulle on tärkeää perheeni ja sitten tekemiseni ja toiveeni taiteilijana. Mutta tein valinnan perustaa perheen ja mennä naimisiin, ja sama koskee uraani.

Herään kello viisi aamulla ja treenaan ja teen tätä, enkä syö sitä, ja opettelen ulkoa ja harjoittelen seitsemän tai kahdeksan tuntia. No, henkilökohtainen elämäni vaatii yhtä paljon aikaa, joten en voi olla liian väsynyt siihen. Tulen kotiin ja sisällä vaihdat hattua. Ja sinä olet äiti ja olet vaimo ja olet tämä ja sinä olet tuo, ja minä olen veronmaksaja ja äänestäjä ja kaikki nämä asiat.

Yksi asia, jonka kanssa en enää sekoile, on unitunnit. En voi juoda edes lasillista viiniä, koska se pitää minut hereillä öisin tai aiheuttaa minulle happorefluksia. Uhri tulee jostain muualta. Ja minulle oli helppo tehdä tuo uhraus luopuakseni yöelämästäni, juhlaelämästäni ja hauskanpidostani. Se on okei. Pidä se. En tarvitse sitä. Koska se, mitä minulla on elämässäni, on suurta.

Pääroolisi oli balettidraamassa "Center Stage". Tanssitko vielä?

Teen elokuvaa Jacques Audiardille [nimeltään "Emilia Perez"]. laulan ja tanssin. Siitä on 25 vuotta ja olen palannut juurilleni. Olen siis ollut taivaassa. Niskani on katkennut sen takia, mutta se on kunnossa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 29/04/2023

Views: 5665

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.