Tapaa Jackie Christien tyttäret Ta'Kari, Chantel ja Son Doug Jr - Julkkisprofiilit (2023)

Tosi-tv on alusta, joka antaa meille toimimattomia perheitä toisensa jälkeen, mutta epäilemme, että monet kilpailevat sen tyyppisten huonoveristen Jackie Christien kanssa, jolla on lapsiaan. Jos et seurannut "Basketball Wives" tai "Basketball Wives: LA", Jackie Christien suhde tyttäriinsä on kaikkea muuta kuin vakaa.

Mutta hänellä on myös poika. Opi siis kaikista hänen lapsistaan ​​ja heidän suhteestaan ​​tässä artikkelissa, mutta ensin saamme myös taustatietoa Jackie Christien nettovarallisuudesta, avioliitosta ja perhe-elämästä.

Jackie Christien naimisissa oleva elämä ja nettovarallisuus

Jos olet tullut oppimaanJackie Christielapset, sinun täytyy jo tietää hänen avioelämästään miehensä Doug Christien kanssa. Doug Christie on entinen NBA-pistevahti useissa joukkueissa Lakersista Knicksiin ja Clippersiin. Hän meni naimisiin Jackie Christien kanssa 8. heinäkuuta 1993 ja on ollut naimisissa siitä lähtien. Heillä on yli 26 vuotta kestäneen avioelämänsä aikana kaksi yhteistä lasta.

Huolimatta tyttärestään Chantel Christiestä ja pojasta Doug Christie Juniorista Dougin kanssa, hänellä on myös tytär edellisestä avioliitostaan, joka on Ta’kari Christie Lee. Jackie Christien suhde poikaansa on tyydyttävässä kunnossa, mutta hän on sotkenut historian molempien tyttäriensä kanssa, erityisesti Ta’karin kanssa, josta keskustelemme alla.

Tapaa Jackie Christien tyttäret Ta'Kari, Chantel ja Son Doug Jr - Julkkisprofiilit (1)

Jackie Christie miehensä Doug Christien kanssa

Ta’kari Christie Lee

Suhde äitiinsä

Ta’Kari Christie Lee on Jackien vanhin tytär, syntyi 24. elokuuta 1990 Seattlessa, Washingtonissa. Hän on ylivoimaisesti ristiriitaisin ja vieraantunut äidistään. Emme koskaan kuulleet paljoakaan Ta'kirasta "Basketball Wives" -elokuvassa. Yksi hänen harvoista esiintymistään äitinsä ohjelmassa oli, kun sekä hän että Chantel menivät perheterapiaan äitinsä kanssa.

Kohtauksessa näimme hänen murtuvan, kun hän kertoi, kuinka Jackie ei koskaan ollut hänen tukenaan äitinä. Myöhemmin saimme selville Ta’kari Christie Leen yksityiskohtaisempia murheita kirjassaan "Lights to her Shadow". Hän kirjoittaa siitä, kuinka hänet lähetettiin asumaan isoäitinsä luo, kun hänen sisarpuolensa Chantel joutui asumaan äitinsä luo.

Asiaa pahentaa vielä se, että Chantel Christie, joka on toistuva persoona 'BW'-sarjassa, puhui kerran näyttelijänä Lauran kanssa hänen sisarensa ja äitinsä häiritsevistä suhteista. Hän sanoi joitain sotkuisia asioita, kuten kuinka Jackie sai Ta’karin juoksemaan juoksumatolla, kun tämä oli vain 12-vuotias.

Asiaa pahensi se, että hän pyysi Chantelia varmistamaan, että hän juoksee tietyn ajan, joka oli tuolloin vain kahdeksanvuotias. Ta’karilla on aina ollut painoongelmia; näyttää siltä, ​​että hänen äitinsä ei auttanut asiassa. Miksei hän tekisi? Chantel meni jopa sanoessaan, että Jackie kutsuisi häntä "vaaleammaksi laihaksi tyttäreksi", kun taas Ta'kari sanoi "tummemmaksi lihavammaksi tyttäreksi".

Ta’kari Lee Nyt; Omia lapsia

Kaikesta tästä huolimatta Ta’kari on julkisesti antanut äidistään vain pasifistisia lausuntoja. Hän on toivottavasti edelleen valmis pitämään yhteyttä äitiinsä pian.

Tällä hetkellä Ta’kari Christie Lee on neljän lapsen äiti. Emme tiedä, onko hän naimisissa vai ei, mutta hänen nykyinen sukunimensä Lee on erittäin vihjaileva. Toivomme, että hän on onnellisesti naimisissa tai ainakin onnellisessa suhteessa vauva-isänsä kanssa.

Yksi hänen lapsistaan, Jaxsons, joutui kauheaan onnettomuuteen vuonna 2016. Hän jotenkin paloi hirveästi ollessaan päiväkodissa. Ta’kari kysyi Gofundme-verkkosivustolta apua poikansa hoitoon, ja onneksi internet palautti uskomme ihmiskuntaan. Suuri lahjoitus tehtiin myös hänen äitinsä tosi-tv-viholliseksi ja näyttelijäksiEvelyn Lozada, mikä pahensi äidin ja tyttären välisiä suhteita entisestään.

Onneksi Jaxson voi nyt hyvin, samoin kuin kaikki hänen lapsensa, kiitos kaikille hyville ihmisille, jotka lahjoittivat hänen poikansa hoitokuluihin.

Tapaa Jackie Christien tyttäret Ta'Kari, Chantel ja Son Doug Jr - Julkkisprofiilit (3)

Ta’kari Lee kaikkien lastensa kanssa

Hänen lapsistaan ​​puhuttaessa emme voi jättää pois yhtä hänen nuorimmista ja söpöimmistä. Hänen nimensä on Ja’cynda Isaacs, ja hänellä on jo Instagram-tili, jolla on jo yli 1536 seuraajaa. Näyttää siltä, ​​​​että hän on jo matkalla päihittääkseen äitinsä.

Tapaa Jackie Christien tyttäret Ta'Kari, Chantel ja Son Doug Jr - Julkkisprofiilit (4)

Ta’Kari Christie Leen tytär Ja’cynda Isaacs

Chantel Christie Bio

Chantel Christie on Jackien toinen tytär, ja hänellä on monia esiintymisiä kaikissa tosi-tv-hankkeissaan. Hänet on nähty elokuvissa "Basketball Wives", "Basketball Wives: Los Angeles" ja VH1-erikoissarja "The Christie's Committed". Hän syntyi 1. kesäkuuta 1993 Seattlessa, Washingtonissa. 26-vuotias nainen haluaa myös astua äitinsä kenkiin tosi-tv:ssä.

Chantel saattaa edelleen asua ja työskennellä yhdessä äitinsä kanssa, mutta hänelläkin on paljon häiritsevää historiaa äitinsä kanssa. Hän kokee myös, että hänen äitinsä oli poissa hänen lapsuudessaan, aivan kuten hänen sisarensa. Olemme myös maininneet ajan, jolloin hän ilmaisi äitinsä häiritsevän käytöksen siskoaan Ta’karia kohtaan.

Juuri kuluneen 2018 BW-sarjan aikana näimme Chantelin yrittävän korjata asioita Evelynin, Jackien arkkivihollisen ja näyttelijän kanssa. Hänen äitinsä ei todellakaan arvostanut tätä.

Chantel Christiellä on myös oma perhe. Hän synnytti tyttären nimeltä Saniyah joulukuussa 2016.

Tapaa Jackie Christien tyttäret Ta'Kari, Chantel ja Son Doug Jr - Julkkisprofiilit (5)

Chantel Christie paljastaa tyttärensä Instagramissa

Kuukausien spekuloinnin jälkeen saimme vihdoin selville, kuka hänen isävauvansa oli. Miksi emme ole yllättyneitä saadessamme tietää, että hänen poikaystävänsä on myös koripalloilija. Hänen nimensä on Stacy Davis ja hän pelaa tällä hetkellä Ukrainan Cherkasky-joukkueessa. Hän pelasi myös Pepperdinen yliopistossa, josta hän myös valmistui vuonna 2015.

Douglas Christie Junior

Kuten Jackie Christien tyttäret ovat molemmat olleet osa äitinsä tosi-tv-tähden uraa, niin myös hänen poikansa Douglas Christie Jr on ollut isänsä uralla koripallossa. Hän ei selvästikään pidä kaikesta työelämän draamasta, kuten hänen sisaruksensa, sisarensa Chantel.

1. maaliskuuta 2001 oli päivä, jolloin Douglas Christie Junior syntyi Sacramentossa, Kaliforniassa. Hänet nimettiin isänsä mukaan ja oikeutetusti. Doug on 18-vuotias, mikä tarkoittaa, että hän valmistui äskettäin lukiosta ja on menossa yliopistoon, jossa hän jatkaa koripallon pelaamista. Hän osoitti poikkeuksellisia taitoja 6 jalkaa 1 tuuman pistevartijana Granite Bay High Schoolissa Sacramentossa.

Ihmelapsi on nyt matkalla Folsomiin, missä hän osallistuu ja pelaa Folsom Lake Collegessa. Folsom on suhteellisen uusi yhteisöopisto, joka perustettiin vuonna 2004, ja se aloitti urheiluohjelmansa vielä myöhemmin vuonna 2010. On siis mielenkiintoista nähdä, mitä Douglas Junior tuo Falconsille.

Chantel ja Ta’kari Christien riita

Luulisi, että ainakin Chantelin ja Ta’kira Christien suhde on jokseenkin vakaa, eikö niin? VÄÄRÄ! Jopa me olimme yllättyneitä kuullessamme, että edes sisarilla ei ole hyviä suhteita.

Muu maailma, aivan kuten me, sai tietää tästä vasta sen jälkeen, kun Chantel aloitti kokonaisen röyhkeän vanhempaa sisarustaan ​​vastaan ​​Instagramissa. Ta’kari näytti vain tavoittelevan sisaruspuoliaan, aivan kuten hän oli yrittänyt äitinsä kanssa toivottaessaan hänelle hyvää syntymäpäivää vuonna 2018.

"En välitä siitä, mitä tapahtuu tai mikä on muuttunut. Se, mikä pysyy aina samana, on RAKKAUSENI sinua kohtaan”, Ta’kari kirjoitti yhdessä kuvan kanssa Chantelista kahden taaperon kanssa. ”Voin vain kuvitella, kuinka mahtava Äiti olet… Toivon sinulle vain onnea, terveyttä ja vaurautta. Kaipaan sinua ja toivon, että sinulla on paras syntymäpäivä (kakku ja lahja emoji) koskaan!!!”

Tapaa Jackie Christien tyttäret Ta'Kari, Chantel ja Son Doug Jr - Julkkisprofiilit (6)

Chantel kiusaa vanhempaa sisarustaan ​​Ta’karia vastaan

Mitä luulisit olevan suloinen viesti; kuitenkin käy ilmi, että se loukkasi Chantelille paljon.

Chantel Christie käy Instagramissa Ta’karissa

Chantel vastasi viestiin aluksi kiittämällä, mutta muutti nopeasti äänensävyään, koska hänen mielestään oli ärsyttävää, että Ta’kira toivoisi hänelle tällaista julkisesti. Hänestä tuntui, että Ta’kira ei ollut aito käyttäytymään avoimesti hyvän miehenä, vaikka heidän välillään on ollut monta pahaa verta.

Chantel Christie oli vielä ankarampi joka lauseessa kertoessaan hänelle, että hän on seisonut hänen rinnallaan sisarena, mutta silti jotenkin vetäytynyt Ta’karin ja Jackien äiti-tytär -konfliktin väliin. Hän syytti Ta’karia siitä, ettei hän tunnustanut omia virheitään ja syytti kaikesta heidän äitiään saadakseen julkista myötätuntoa. Hän lopetti pitkän kiukuttelunsa:

”Oma s… TAKARI on tehnyt. Ei Jackie. TAKARI. Siihen asti älkää puhuko minulle internetissä tai muuten."

Vastauksena Ta’karilla ei tarvinnut muuta kuin sanoa, että hän yritti saada yhteyden äitiinsä lähettämällä hänelle kuvia Jackien veljentytöstä ja veljenpoikista ilman vastausta. Hänellä oli vain yksi sanottavaa Chantelille, ja se oli

"Sait sen", toivottaen vielä kerran, "Hyvää syntymäpäivää Chantel."

Näyttää siltä, ​​ettei ehkä koskaan tai ainakaan kauan ennen kuin saamme nähdä Chantelin sisarten korjaavan asioita.

Jackie Christien lasten Wiki-biotositioita

NimiIkäSyntymäpäiväAmmattiLapset
Ta’kari Christie Lee29 vuotta vanha1990/8/24Tosi-tähtiNeljä lasta (3 poikaa, yksi tytär)
Chantel Christie26 vuotta vanha1.6.1993TekijäYksi lapsi (tytär)
Doug Christie, Jr.18 vuotias3.1.2001KoripallopelaajaEi mitään
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated: 22/06/2023

Views: 6211

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.