Suosikki Kingsley Ben-Adir -elokuvamme ja -televisio-ohjelmamme, rankattu (2023)

Hänen äskettäisen vuoronsa pahiksena Gravik Marvel'sissaSalainen hyökkäys, sekä yksi KenistäBarbie,Kingsley Ben-Adiron tullut näyttelijä katsottavaksi. Brittinäyttelijä aloitti esiintymisensä kriitikoiden ylistämissä näytelmissä eri puolilla Lontoota, ennen kuin hän siirtyi varaamaan enimmäkseen televisio- ja elokuvarooleja.

Ben-Adirin filmografia on suhteellisen pieni, mutta täynnä hittiohjelmia, kutenPeaky BlindersjaHigh Fidelity. Onneksi tulevaisuus näyttää yhtä valoisalta nuoren näyttelijän kohdalla, joka tulee olemaan pääosassa tulevassa Bob Marley -elämäkertaelokuvassa kuin laulaja itse. Juhlimaan finaaliaSalainen hyökkäys, katsotaanpa Ben-Adirin tähän mennessä parhaat elokuvat ja TV-ohjelmat.

10.Salainen hyökkäys(2023)

Salainen hyökkäysseuraa Nick Furyä ja Talosta, kun he huomaavat, että joukko luopio Skrulleja on soluttautunut Maahan tarkoituksenaan tuhota ihmiskunta ja tehdä Maasta uusi Skrull-planeetta. Ben-Adir näyttelee päävastustajaa Gravikia, salaliittolaisten johtajaa ja pystyy antamaan hahmolleen oikean tasapainon halveksunnan ja karisman välillä.Ilman sitä on vaikea johtaa kulttia!

Vaikka Ben-Adirin kuvaus suuresta pahasta on ilahduttavaa, show on yksi niistäMCU:n pettymys tähän mennessäsurkean finaalinsa jälkeen. Fanit kehuivat alun perinSalainen hyökkäyson tummempi sävy, mutta lyhyt viimeinen jakso (kello on 37 minuuttia) sekämaailmanlopullisten panosten jatkuva trendilähes kaikissa MCU-projekteissa ovat tehneet siitä esityksen, jonka useimmat haluaisivat unohtaa. Edelleen,Gravik osoittautui tehokkaammaksi konnaksi kuin Kangja tuntuu väärältä olla antamatta esitykselle paikkaa tällä listalla.

9.Sieluntoverit(2020)

Kahdelta kirjoittajalta takanaMusta peilijaTed Lasso,Sieluntoveriton lähitulevaisuudessa sijoittuva tieteiskirjallisuuden antologiasarja, jossa Soul Connex -niminen yritys tarjoaa testin, joka voi ennustaa ihmisen sielunkumppanin 100-prosenttisesti tarkasti. Jokainen jakso seuraa erilaista itsenäistä tarinaa ihmisistä, jotka ovat päättäneet selvittää, kuka heidän sielunkumppaninsa on, ja eri skenaarioita, jotka johtuvat tästä konseptista. Vaikka esitys peruttiin ensimmäisen kauden jälkeen, se on samanlainenMusta peilija hyvä lyhyt kello.

Ensimmäisessä vastakkaisessa jaksossa näyttelee Ben-AdirPerinnöintiSarah Snook hahmonsa Franklinin aviomiehenä. Vaikka sielunkumppanin selvittäminen kuulostaa helpottavan elämää, sarjan hahmot huomaavat, että näin on harvoin.

8.Noelle(2019)

Tämä Disney Plus -jouluelokuva on juuri niin raikas ja ennustettavissa oleva kuin odotit, mutta ne eivät välttämättä ole huonoja asioita.Noelleseuraa sukupolvien joulupukkiperhettä sen jälkeen, kun edesmenneen joulupukin poika Nick Kringle (Bill Hader) on kadonnut juuri ennen debyyttiään uutena joulupukina. Hänen innokkaasti lomamielinen sisarensa Noelle (Anna Kendrick) lähtee sitten seikkailuun löytääkseen veljensä ja pelastaakseen joulun.

Hän pyytää apuun yksityisetsivän nimeltä Jake Hapman (Ben-Adir), ja he etsivät Noellen veljeä. Vaikka voit luultavasti päätellä juonen pelkästään näistä tiedoista,Noelleon hurmaava lomaelokuva.

7.High Fidelity(2020)

Tämä vuoden 2020 TV:n sukupuolivaihdettu uusintaversio samannimisestä vuoden 2000 elokuvasta peruttiin valitettavasti yhden kauden jälkeen, mutta on ehdottomasti huomiosi arvoinen.High Fidelityseuraa levykaupan omistajaa Robyn "Rob" Brooksia (Zoë Kravitz), kun hän muistelee sarjaa epäonnistuneita suhteita. Esityksen ilmapiiri on yhtä asiantuntevasti kuratoitu kuin Robin levykauppa – vaikka tämä joskus on sen vahingoksi – ja Kravitz on vakuuttava johtolanka.

Koko esityksen ajan hän kokoaa viisi parasta listaa auttaakseen häntä pääsemään yli viimeisimmästä exästään, mukaan lukien viisi pahimman sydänsurujen listaa. Ben-Adirin näyttelemä Mac on pakoon päässyt exä sekä hänen viimeisin lisäys listalle. Se on hauska romanttinen komedia, jossa on hämmästyttävä soundtrack, vaikka se pettää vain yhden kauden vuoksi.

6.Kuningas Arthur: Miekan legenda(2017)

Kuningas Arthur: Miekan legendahänellä on hirvittävät Rotten Tomatoes -pisteet (31 prosenttia kirjoittamisesta) ja hän menetti Warner Bros. noin 150 miljoonaa dollaria, mutta älä anna vihan päästä käsiisi. Jos pidät omituisista, huippuluokan toimintaelokuvista upealla soundtrackilla, tämä elokuva on sinua varten.

Elokuva on kertomus tutusta myytistä ja seuraa kuningas Arthuria (Charlie Hunnam), joka palaa lunastaakseen esikoisoikeutensa paholaiselta Vortigernilta (Jude Law). Ben-Adirilla on sivurooli yhtenä Arthurin lapsuudenystävästä, Wet Stickistä.

5.Vera(2011 - nykyhetki)

Veraon suosittu brittiläinen rikossarja, joka perustuu Ann Cleevesin Vera Stanhopen romaaneihin. Ohjelmaa on esitetty vuodesta 2011 lähtien ja se seuraa samannimistä etsivää, joka ratkaisee rikoksia suoraviivaisella ja räikeällä tavalla. Ajoittain karkeasta luonteestaan ​​huolimatta Vera on hyväsydäminen ja välittävä tiiminsä jäseniä kohtaan.

Ben-Adir näytteli tohtori Marcus Sumneria, toistuvaa hahmoa sarjan useilla kausilla.Veraon saanut kiitosta rikollisista juonilinjoistaan ​​sekä itse päähenkilöstä. Vera on itsenäinen päähenkilö, joka asuu onnellisena yksin ja pukeutuu mukavasti samalla, kun hän menestyy alallaan. Ohjelman fanit huomaavat, että Vera on tavallisuudestaan ​​poikkeuksellinen, ja arvostavat, että hän puolustaa aina sitä, mihin uskoo.

4.Peaky Blinders(2013–2022)

Suosittu BBC-sarjaPeaky Blinderspyörii brittiläisen katujengin ympärillä, jota johtaa armoton rikospomo Tommy Shelby (Cillian Murphy) ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Netflix hankki oikeudet ja auttoi ohjelmaa saavuttamaan vieläkin enemmän suosiota auttamalla maailmanlaajuista yleisöä virittymään. Ohjelma sai nopeasti laajaa suosiota sen kiehtovien toimintajaksojen ja sen ensemblen näyttelijöiden erinomaisten suoritusten ansiosta.

Ohjelmassa Ben-Adir näyttelee pientä roolia eversti Ben Youngerina ja tekee debyyttinsä viidennellä tuotantokaudella. Hänen aikanaanPeaky Blinderson lyhyt, koska hän esiintyy vain viidessä jaksossa, näyttelijä teki loistavan suorituksen yhtenä monista lahjakkaista näyttelijöistä, jotka näyttelivät sarjassa.

3.OA(2016–2019)

Useista suosituista Netflix-ohjelmista, jotka peruttiin liian aikaisin,OAon yksi, joka ärsytti erityisesti sen faneja; Sen lisäksi, että esitys peruttiin ylistävistä arvosteluista huolimatta, toinen kausi päättyi jyrkästi ja faneille ei jäänyt tyydyttävää päätöstä. Scifi-mysteeri fantasiaelementeillä seurasi Prairie Johnsonia, nuorta naista, joka ilmestyy uudelleen seitsemän vuoden katoamisen jälkeen ja voi yhtäkkiä nähdä, vaikka oli sokea ennen katoamistaan.

Toisella kaudella Ben-Adir näyttelee yksityisetsijää, joka risteää Prarien kanssa, ja kaksikko avustaa toisiaan ongelmiensa ratkaisemisessa. Traagisesti esitys peruttiin toisen kauden jälkeen, mutta fanit jatkavat toivoaanmahdollisesti kolmas tuotantokausi, ei väliä kuinka kauan se kestää.

2.Barbie(2023)

Työnsä lisäksiSalainen hyökkäys, Ben-Adir on saamassa tunnustusta yhtenä parhaista kenistä uudessaBarbieelokuva. Ryan Goslingin pääosan Kenin ja Michael Ceran Allenin rinnalla Ben-Adir esittää yhden urosnukkejen erottuvimmista esityksistä. Elokuvan komediallisempi sävy auttaaesitellä näyttelijän vaikuttavaa valikoimaaja henkilökohtaisesti minun on myönnettävä, että hän oli yksi suosikkikenistäni elokuvassa.

Barbieon osoittautumassa alipputulojen romahduseikä se mene liian nuhjuisesti kriitikkojen ja yleisen yleisön keskuudessa. Elokuva seuraa Barbieta (Margot Robbie), kun hän matkustaa Barbielandista todelliseen maailmaan käytyään läpi sarjan valitettavia tapahtumia.

1.Yksi yö Miamissa(2020)

Yksi yö Miamissapyörii todellisen yön ympärillä vuonna 1964, jolloin Malcolm X, Jim Brown, Muhammad Ali ja Sam Cooke tapasivat juhlimaan Alin mestaruutta nyrkkeilijä Sonny Lisbonista. He keskustelevat saavutuksistaan ​​sekä kansalaisoikeusliikkeestä ja ongelmista, joita he ja muut mustat kohtasivat 1960-luvun Amerikassa. Elokuva on elokuvantekijä Regina Kingin debyyttielokuva, ja se ansaitsi useita Oscar-ehdokkuutta laajan suosion lisäksi.

Uraa määrittävässä roolissa Ben-Adir esittää Malcolm X:ää, joka on pelottava tehtävä, kun otetaan huomioon kansalaisoikeusjohtajan dokumentoitu karisma. Näyttelijä loistaa roolissaan sekä omassa tarinassaan että keskustelussa neljän muun kanssa. Spoilaamatta heidän keskustelujaan, elokuva on ajatuksia herättävä, monimutkainen ja katkeransuloinen, ja se on katsomisen arvoinen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated: 11/09/2023

Views: 5918

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.