Mitä tietää Ezra Millerist ja "The Flashista" (2024)

Mainos

OHITA MAINOS

Tukema

OHITA MAINOS

Paljon viivästyneen DC-elokuvan 30-vuotias tähti oli kuumassa vedessä oikeudellisten ongelmien tulvassa. Tässä ne tapaukset ovat.

Mitä tietää Ezra Millerist ja "The Flashista" (1)

Tekijä:Sarah Bahr

"The Flash", paljon viivästynyt Warner Bros. -supersankarielokuva speedsteristä, joka matkustaa ajassa taaksepäin yrittääkseen estää äitinsä murhan, on vihdoinkin, itse asiassa perjantaina teattereissa. Perustuu DC Comics -hahmoon,uusi menestyson selvinnyt kolmesta ohjaajan vaihdosta ja viimeksi tähti-supersankarinsa Ezra Millerin oikeudellisista ongelmista.

Miller, 30, ei ole binaarinen, nousi otsikoihin kolmen erillisen tapauksen jälkeen keväällä 2022, joissa heitä syytettiin häirinnästä ja siveettömyyksien huutamisesta baarissa Havaijilla, tuolin heittämisestä ja naisen vahingoittamisesta sekä murtautumisesta vermontin kotiin ja pullojen varastamisesta. alkoholia.

Suurin osa tapauksista on nyt ratkaistu, joten tässä on katsaus tapahtumiin, elokuvan hankalaan kehityshistoriaan ja siihen, kuinka Millerin kiistat voivat muokata franchising-sarjan tulevaisuutta.

Milloin Ezra Miller osallistui "The Flash" -elokuvaan?

Miller oli silloin 22-vuotiasnäyttelijä vuonna 2014. Tuolloin näyttelijä tunnettiin ensisijaisesti aerottuva käänneStephen Chboskyn nuorten aikuisten romaanin "The Perks of Being a Wallflower" mukautuksessa 2012. He ovat sittemmin pelanneet Flashia useissa DC Extended Universen elokuvissa ja TV-sarjoissa, mukaan lukien vuoden 2016 hittielokuvissa Batman v Superman: Dawn of Justice ja Suicide Squad sekä vuoden 2017 Justice Leaguessa.

Miller valettiin lähes 10 vuotta sitten, miksi viivästys?

"The Flash", joka oliAlunperin vuoden 2018 julkaisun oli määrä ohjata Seth Grahame-Smithpandemia hidasti, ja sitten sitä vaivasivat käsikirjoituksen uudelleenkirjoitukset ja jälkituotannon viivästykset sekä kolme tapausta, joissa ohjaajat hyppäsivät laivaan: Grahame-Smith, Rick Famuyiwa sekä John Francis Daleyn ja Jonathan Goldsteinin tiimi. Andy Muschietti näki elokuvan maaliin asti.

Milloin Millerin lakiongelmat alkoivat?

He pääsivät otsikoihin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2022, jolloin he olivatpidätetty ja syytetty häiriökäyttäytymisestä ja häirinnästävierailun aikana Hilossa, Havaijilla. Heitä syytettiin siveettömyyksien huutamisesta ja epäsäännöllisestä käyttäytymisestä karaokebaarissa kävijöitä kohtaan. Ja kävi ilmi, että se oli kaavan viimeisin jakso: Apulaispoliisipäällikkö totesi, että Millerin kohteeksi oli10 valitustaedellisessä kuussa.

Muutamaa viikkoa myöhemmin he olivatsyytetty toisen asteen pahoinpitelystä, jota syytetään tuolin heittämisestä ja naisen haavoittamisesta sen jälkeen, kun häntä pyydettiin poistumaan kodistaan ​​Havaijilla.

Vermontissa, jossa he asuivat, Miller kohtasi syytöksiämurtautui naapurin taloontoukokuussa ja varastettuja alkoholipulloja, mistä johtuen syytteet tunkeutumisesta, törkeästä murtovarkaudesta ja pienestä varkaudesta.

Miller joutui myös syyttämään hoitoon liittyvästäTokata Iron Eyes, Lakota-aktivisti, mutta hän on kutsunut syytöksiä "herjauskampanjaksi". Millerin edustaja kieltäytyi kommentoimasta toista tapausta, joka johti väliaikaiseen suojelumääräykseen heitä vastaan.

Missä ovat oikeusjutut?

Havaijin karaokebaarikotelossa, Millerei vedonnut kilpailuunhäiriökäyttäytymiseen, rikokseen, ja heidät tuomittiin maksamaan 500 dollarin sakko. Osana syytesopimusta syyttäjät luopuivat häirintäsyytteestä.

Pahoinpitelytapaus siirrettiin syyttäjälle, mutta virallisia syytteitä ei viranomaisten mukaan ole nostettu.

Vermontin tapauksessa Millertunnusti syyllisyytensätammikuussa tunkeutumiseen murtovarkauksien ja varkausten mukaanpudonnutosana vetoomussopimusta. Heidät määrättiin istumaan vuoden koeajalla ja maksamaan 500 dollarin sakko sekä pidättäytymään alkoholista ja alistumaan satunnaisiin huumetesteihin.

Mitä Miller on sanonut heidän käytöksestään?

Elokuussa heantoi anteeksipyynnönja kertoivat hakevansa mielenterveyshoitoa. "Käytyäni äskettäin intensiivisen kriisin ajan, ymmärrän nyt, että kärsin monimutkaisista mielenterveysongelmista ja olen aloittanut jatkuvan hoidon", Millersanoi lausunnossaan. "Haluan pyytää anteeksi kaikilta, että olen huolestunut ja järkyttynyt aiemmalla käytökselläni. Olen sitoutunut tekemään tarvittavan työn päästäkseni takaisin terveeseen, turvalliseen ja tuottavaan vaiheeseen elämässäni. Kysyttäessä tapauksista tällä viikolla Millerin tiedottaja viittasi edelliseen lausuntoon.

Miten Warner Bros. reagoi?

Kahden ensimmäisen pidätyksen jälkeen Warner Bros. keskeytti kaikki Millerin tulevat projektit studion kanssa näyttelijän kanssa pidetyn hätätapaamisen jälkeen, kertoo Rolling Stone.raportti.

Harkitsiko studio "The Flashin" korvaamista?

On vaikea uskoa, että tämä ydinvoimavaihtoehto olisi koskaan ollut pöydällä: Ampuminen elokuvaanoli käärittykun Miller pidätettiin, ja koska ne ovat useimmissa kohtauksissa, uudelleenlaadinnan ja uudelleenkuvauksen kustannukset220 miljoonan dollarin elokuvaolisi ollut valtava.

Aikooko Miller osallistua "The Flash" -promootioon?

He istuvat tavanomaisella mainoskiertueella. Ensi-illassa maanantaina Los AngelesissaMiller käveli punaisella matollaja antoi huudon ohjaajalle Deadlinen lähettämän videon mukaan. He myös kiittivät studion johtajia heidän "armosta ja arvostelukykyistään ja huolenpidostaan ​​elämäni yhteydessä". Studio oli sanonut etukäteen, että Miller ei esiintyisi henkilökohtaisesti ensiesityksen jälkeen. Aikaisemmin Michael De Luca, Warner Brosin toimitusjohtaja,kertoi Vultureettä "The Flash" ei ole "P.R.-vetoinen elokuva", joten "meidän ei välttämättä tarvitse laittaa Ezraa sen työnnön eteen".

Mitä muita projekteja heillä on työn alla?

Millerillä on suuri kesäkuu: ”The Flashin” pääroolissa he näyttelevät nuorta Salvador Dalía uudessa elämäkertaelokuvassa surrealistisesta taiteilijasta.Daliland”, joka julkaistiin 9. kesäkuuta. (Ben Kingsley soittaa vanhempaa versiota artistista.)

Asiat muuttuvat hämärämmiksi matkan varrella: Vaikka "Harry Potter" -fanit tuntevat heidät roolistaan ​​levottomina velhoina Credence Barebonena "Fantastic Beasts" -spinoff-sarjassa, tulevat osat alun perin viiden elokuvan sarjaksi.ovat hämärässäkolmannen kappaleen "Dumbledoren salaisuudet" huonon esityksen jälkeen viime vuonna. Mitä tulee tuleviin "Flash"-projekteihin, Warner Bros.:lla on selkeästi suunnitelmia DC Extended Universen hahmolle, mutta on epäselvää, onko Miller se punapukuinen.

"Ezra on täysin sitoutunut heidän toipumiseensa, ja tuemme täysin sitä matkaa, jolla he ovat tällä hetkellä", Peter Safran, joka nimitettiin yhdessä James Gunnin kanssa yhtiön toimitusjohtajaksi.DC Studios,sanoi tammikuussaDC:n uusien elokuva- ja TV-projektien julkistamisen aikana. "Kun aika on oikea, kun he tuntevat olevansa valmiita keskustelemaan, me kaikki selvitämme, mikä on paras tie eteenpäin."

Onko "The Flash" hyvä?

Arvostelut ovat olleet ristiriitaisia, ja a67 prosenttia tuorettaluokitus Rotten Tomatoesissa.Kate Erbland IndieWirestäkirjoitti, että "Andy Muschiettin elokuvalla on paljon tarjottavaa, ja se näyttää usein loiston välähdyksiä (anteeksi)", muttaVarietyn Owen Gleibermansanoi, että multiversumi omahyväisyydestä "tulee tekosyy heittää yleisöön kaikkea muuta paitsi Lepakkoluolaa". Tom Cruise ainakin on fani. The Hollywood Reporter kertoi, että pyydettyään kopion lähettämistä Beverly Hillsin kotiinsa hän soitti ohjaajalle Muschiettille jakaakseen ylistyksensä. Se on "kaikki mitä haluat elokuvassa", Cruisekuulemma kerrottuhäntä.

Sarah Bahron The Timesin vanhempi toimittaja. Hän on raportoinut useista aiheista, useimmiten teatterista, elokuvista ja televisiosta, samalla kun hän on kirjoittanut Kulttuuri-, Styles- ja National -deskille. Lisää Sarah Bahrista

Tämän artikkelin versio ilmestyy painettuna, jakso

C

, Sivu

3

New Yorkin painoksesta

otsikolla:

'Salama' selviytyy vihaisesta tähtestään.Tilaa uusintapainos|Tämän päivän lehti|Tilaa

Mainos

OHITA MAINOS

Mitä tietää Ezra Millerist ja "The Flashista" (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 6069

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.